Kitaratunnit Aikuisille Tampere

Paikallinen Kitaransoiton Opetuksen Ammattilainen Näyttää Kitaristeille, Jotka Ovat

Vuosia Olleet Jumissa Samalla Tasolla

Keinoja Päästä Eteenpäin Ja Kehittyä

Arvoisa Kitaristi,

Kerronpa sinulle tarinan.

 

34-vuotias Lasse otti yhteyttä minuun kierrettyään musiikkikauppoja etsiessään opettajaa, joka voisi auttaa häntä.

 

Lassen tarina pähkinänkuoressa?

 

Hän oli kamppaillut vuosia kehittääkseen kitaransoittotaitojaan.

Erityisesti:

 

  • Hänen otelautakätensä koordinaatio oli hukassa
  • Hänellä oli ajoituksen kanssa ongelmia
  • Hänen soolonsa eivät kuulostaneet hyviltä
  • Hän oli jumittunut samalla tasolle vuosiksi

 

Hän soitti bändissä ja näiden alueiden heikkoudet vaivasivat ja jopa hävettivät häntä.

Joten hän teki päätöksen:

 

Hän etsisi kaupungin parhaan kitaransoitonopettajan auttamaan häntä saamaan tekniikkansa Tampere-Torni tasolle…

 

Sekä hänen sävellys taitonsa vihdoinkin vauhtiin…

 

Ja korvatakseeen tuloksettomaan harjoitteluun menetetyt vuodet ja viimeinkin nähdäkseen itsensä kitaristina joka soittaa sillä tasolla minne hän kuuluukin.

 

Vaikka hän olikin kokenut soittaja ja selvästi halusi apua, hän ei silti täysin luottanut kykyihinsä.

 

Hänen omin sanoin:

Guitar Student with Hat smiling
"Luulen, että olen pysähtynyt ja juuttunut vain pentatoniseen asteikkoon, vaikka tiedän paljon muutakin musiikin teoriaa ja asteikoita, mutta ei tunnu sitä, että voisin käyttää niitä teknisessä mielessä ja kuinka saada sooloni kuulostamaan hyvältä ja sopivalta yhteyteen.

Luulen, että siinä en tunne itseäni kovin itsevarmaksi.

Jos voisin tehdä kaiken sen, voisin valloittaa maailman.

Säveltäisin omaa musiikkiani enemmän ja soittaisin enemmän bändini kanssa ja saisin heidät kuulostamaan paremmalta ja kirjoittaisin mahtavia sooloja.

Kokeilin joitakin kitaran opetuksia internetistä, mutta uskon etteivät ne ole paras tapa edistyä.

Tarvitsen todellakin jonkun, joka näyttäisi minulle miten kaikki tämä tehtäisiin."
Lasse (34)
Sähkömies

Joten ehdotin Lasselle velvoitteetonta tapaamista voidakseni tehdä kunnon arvion kuten teen kaikille oppilailleni.

Kun tapasimme huomasin heti, että Lasse oli harjoitellut kauan itsekseen koska:

Lasse soitti kuten tyypillinen 1700 luvulle jumittunut kitaristi eikä hänen tekniikkansa koskaan tulisi viemään häntä super-sekopää-kitaristi tasolle jonne hän pyrki.

Hänen plektrakäden koordinaatio oli täysin sekaisin.

 

Sen lisäksi hänen soittokäsi käyttäytyi tavalla, jota voisin kuvailla vain heikoksi ja hallitsemattomaksi- joka olikin syy numero 1 ettei hän koskaan ollut oppinut sweep pickaamaan ja saada sitä kuulostamaan samalla hyvältä.

 

Sanoin hänelle suoraan:

 

Vie aikaa oppia pois näistä vanhoista pahoista tavoista. Ne eivät häviä parissa kolmessa kuukaudessa varsinkin kun tavoitteita kitaran soiton osalta on muitakin.

 

Siinä olivat huonot uutiset.

 

Sitten hyvät uutiset: Jos olet niin motivoitunut kuin sanot olevasi ja lupaat tehdä täsmälleen kuten neuvon – niin voin auttaa sinua.

 

Ja jos jatkat harjoittelua puoli tuntia päivässä joka päivä, niin ensi vuonna tähän aikaan et edes tunnista itseäsi samaksi kitaristiksi.

 

Hän päätti yrittää…ja me aloimme töihin.

 

Kuunnellaan mitä hänellä itsellään on tästä sanottavaa:

Hänen soittoa:

Minulla oli monta osa-aluetta joissa minulla oli ongelmia, paljon tilaa parantaa useissa alueissa kitaransoitossani ja sävellyksessäni ja musiikin ymmärtämisessä ylipäätään.

 

Päätin aloittaa tunnit, koska tunsin, että en edisynyt.

 

Tunsin kuin jokainen askel jonka otin parantaakseni kitaran soittoa, oli vaikeampi. En nähnyt minne se oli viemässä minua.

 

Joten Miika sai vision minne mennä ja miten mennä ja se luo taipaleen paremmaksi kitaristiksi ja muusikoksi paljon nautinnollisemmaksi.

 

Päätin tulla Kitaristi Tampereelle, koska tunsin, että Miikalla on hyvä näkemys ja hyvä ymmärrys mitä tarvitsen.

Ja se tapa jolla tunnit ovat kasattu, niillä on hyvä punainen lanka ja oli suunnitelma minne se veisi minut ja pystyin näkemään sen.

 

Ja se koko tunne jonka sain Miikasta oli se, että hän oli todella kiinnostunut saamaan minut paremmaksi.

 

Etsin monia eri kitaraopettajia ja se tunne ja se varmuus jonka sain tavatessani Miikan oli todella erilainen muihin verrattuna. Se oli syy miksi päätin tulla tänne.

 

Tunnit ovat parantaneet harjoitteluani. Tiedän mitä harjoitella ja kuinka edetä harjoitteluni kanssa ja olla jäämättä jumiin johonkin vaan lähestyä sitä eri suunnista ja työstää sitä eri tavoilla.

 

Sain myös paljon uusia tapoja tehdä omaa musiikkiani ja ilmaista kuinka tunnen musiikin kautta.

 

Ensimmäinen asia jonka huomasin, kun vierailin täällä, oli se yleinen tunnelma. Se oli kuin mukava koti.

 

Se tuntui kuin et olisi tekemisissä auktoriteetin kanssa, työskentelet yhtä vertaisen kanssa.

 

Älä etsi enää, koska… valitse helppo tapa, älä vaikeaa tapaa.

 

Otin vaikean tien monen vuoden ajan ja tässä olen ja tämä on paljon nautinnollisempaa kuin se vaikea tie.

 

Kilpailua ei ole.

Syy miksi kerron sinulle tämän:

Minun nimeni on Michael Korte (Tulin Tampereelle Saksasta ja useimmat suomalaiset kutsuvat minua Miikaksi ja niin voit kutsua sinäkin) ja mitä tulee kitaransoiton opetukseen:

Ratkaisen Lassen kaltaisten kitaransoittajien ongelmat PYSYVÄSTI.

 

Itseasiassa viime vuoden ajan keskityin kehittämään kitaransoiton opetus taitojani Elite Guitar Teachers Inner Circlessä ja olen ainoa kitaransoiton opettaja Tampereella, jolla on Guitar Teaching Mastery sertifikaatti. (jonka näet alempana)

 

 

Otin henkilökohtaiseksi tavoitteekseni työstää ainakin 500 Lassen kaltaista tapausta, jonka olen auttanut saavuttamaan uusia korkeuksia kitaransoitossa, ennen kuin jään eläkkeelle.

Guitar Master Teacher Michael Korte PRS Blue Shirt

Kuitenkaan tällä ei ole väliä, jos en voi auttaa sinua soittamaan kitaraa paremmin. Joten anna, kun kerron mitä huomasin viimevuosien opetuksesta:

 

 

Kuitenkaan tällä ei ole väliä, jos en voi auttaa sinua soittamaan kitaraa paremmin. Joten anna, kun kerron mitä huomasin viimevuosien opetuksesta:

 

He yrittävät aivan liiiian kauan oppia kitaraa yksin.

Ja paljastus: Minä itse olin sellainen ja kadun syvästi, etten aloittanut tunteja aikaisemmin todistetun mestari kitaraopettajan kanssa, kuka tietää miten viedä kitaransoittoani eteenpäin kuten kiveä ritsassa.

 

Mutta heti, kun löysin ja sitouduin todistettuun mestari kitaraopettajaan, palaset alkoivat loksahdella paikoilleen ja viimeinkin saavutin kitaran soitan tekniikan ja luovuuden huiput mitä olin janonnut jo pitkään.

 

(Tämä ei vie pitkää! Älä odota enää)

Yhä epäileväinen, että voinko auttaa?

Katso mitä autan oppilaitani tekemään vain 4 viikkoa laserin tarkalla keskittymisellä, osalllistumisella ja harjoittelulla.

Lisää iloisia oppilaan raportteja

"Nimeni on Markus ja olen tuntenut Michaelin muutaman kuukauden. Luulen että kitaransoittoni oli pysähtynyt samalle tasolle. Minulla oli tunne, että se ei mene minnekään ja jatkoin samojen kappaleiden soittamista uudestaan ja uudestaan, mutta sitten, kun päätin, että minun pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja ottaa tunteja. Se todella auttaisi etenemistä ja oppimaan uusia sointuja ja todella aloittaisi kitaran oppimisprosessin uudestaan. Sain tietää KItaristi Tampereesta minun työni kautta ja se on, miten löysimme toisemme. Minä halusin oppia soittamaan paremmin ja halusin oppia nauttimaan enemmän soittamisesta, joten ajattelin, että kun minulla on taito soittaa enemmän, se on paljon nautinnollisempaa, toivottavasti. Ja se on ollut! Oikeastaan en ole ikinä ottanut oikeita tunteja kitaralle ennen. Olen ottanut piano tunteja, mutta olen suurimmaksi osaksi itse opetellut, joka johtaa ongelmaan, joka on, että et oikein etene. Joten halusin saada kunnollisen opettajan auttamaan minua. Joten tämä on minun ensimmäinen kertani kitara tunnilla. Olin kykeneväinen samaan enemmän ymmärrystä, miten erilaiset sointukierrot toimivat ja mitkä soinnut toimivat yhdessä hyvin ja luulen, että olen jo nyt kykeneväisempi jammailemaan muiden kanssa ja ehkä jopa improvisoimaan hieman. Mistä pidän eniten, on se tunne olla tunnilla ja tavata Michaelin kanssa ja juoda hieman kahvia ja jutella ja sitten vain aloittaa soittaminen ja oppia uusia asioita kitarasta. Jatka vain soittamista! Tule Kitaristi Tampere:elle "
Markus (32)
Vakuutusmies
"Minun nimeni on Raimo ja olen ottanut kitara tunteja Miikalta viimeisen kahden kuukauden ajan. Olin kiinnostunut soittamaan kitaraa, mutta jotenkin minulla oli tunne, että olin jumissa, kykenemätön liikkumaan eteenpäin, että on kokonaan pysähtynyt ja enkä löytänyt mitään tapaa millä edetä yksin. Nämä kitaratunnit ovat auttaneet minua etenemään ja saamaan itsevarmempaa otetta kitaransoittooni. Olen huomannut, että sormeni ovat parantuneet alusta, kun minulla oli nakkisormet. Ne liikkuvat eri tavalla nyt ja ne tuovat lisää itsevarmuutta soittooni ja nopeuteeni. Minä ehdottomasti suosittelen ottamaan tunteja Miikalta ja jatkamaan niille tunneille menemistä ja jatkamaan harjoittelemista. Se tulee varmasti auttamaan edistystä."
Raimo
Yrittäjä

Monilla minun oppilaistani on ollut samankaltaisia ongelmia. Onneksi nyt sinä voit oppia, kuinka pääset helposti niiden yli!

 

Huomasin, että löytämällä hyvän opettajan auttamaan kitaran soittoani, pääsin ylittämään minun kitaransoittoni ongelmat ja saavuttamaan maalini paljon nopeammin.

 

Itsesi opettaminen YouTubella tai muilla sekalaisilla lähteillä ei tule kantamaan paljon hedelmää.

 

Sinä todennäköisesti et opiskelusta kirjojen avulla ja niiden läpi selaamisesta, joka on syy miksi lopetit senkin.

 

Informaatio YouTubessa tai kirjoissa on usein liian yleistettyä auttaakseen sinua sinun ongelmasi kanssa. Siksi tarvitset koulutetun opettajan auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan polun kanssasi.

 

Sinun edelliset kitaratunnit saattoivat jopa pettää sinut, koska tunnin jälkeen et tuntenut olevasi yhtään viisaampi kuin ennen. Olen sitoutunut varmistamaan, että et tule olemaan pettynyt tuloksista mitä saat, kun liityt kitara ohjelmaani.

Jokainen kitaristi on erilainen ja tarvitsee omanlaisen suunnitelman

Mieti että sinulla olisi oma tunti suunnitelma, joka suurentaa paljon mahdollisuuksiasi saavuttaa pitkäaikaiset maalisi. Viikko viikolta, päivä päivältä.

 

Koulussani sinä aloitat siltä tasolta jolla olet nyt. Sinua opettaa ja valmentaa koulutettu opettaja sertifioitu Geometric Guitar Teaching Method:ssa © and Rapid Results Guitar Training:ssa ©, joten voit olla varma, että saavutat sen mitä olet aina toivonut saavuttavasi ja enemmän. Lisäksi tulet tuntemaan ja näkemään, ett’ lähestyt maalejasi joka päivä.

Guitar Teaching Mastery Certificate Geometric Training Method
Guitar Teaching Super Summit International Certificate Rapid Results Training

Näin sinä hyödyt kitaratunneista Kitaristi Tampereella:

Tiedän, että haluaisit nähdä sen, kuinka minä autan sinua tulemaan parhaaksi mahdolliseksi kitaristiksi.

 

Lupaan, ettei myyntipisteitä tule olemaan. En toimi niin. Jos en ole kokonaan varattu, kun soitat, yksinkertaisesti puhumme 15-30 minuutta jonka aikana kyselen sinulta kysymyksiä tämänhetkisistä maaleistasi ja ongelmistasi kitaransoitossa.

 

Jos me molemmat koemme, että voimme toimia yhdessä, kutsun sinut ilmaiselle ei pakolliselle konsultaatiolle, jossa katsomme syvemmälle kitaransoittosi esteisiin ja päätämme kuinka on parasta edistyä yhdessä.

 

Sanon ”molemmat” koska minun kokemuksella en voi auttaa jokaista. On jonkin kaltaisia ihmisiä joille tämä ei toimi ja se on ok. He ovat vapaita menemään jonnekin muualle. En voi auttaa ihmisiä jotka…

 

  • Ovat yli skeptisiä
  • Eivät usko itseensä
  • Pelkäävät poistua mukavuusalueelta eivätkä halua nähdä tarvittavaa vaivaa, jotta saavat tulokset joita haluavat.
  • Elävät budjetilla, joka elättää heitä vain juuri ja juuri.

 

Joten jos yksikään näistä koskee sinua, säästin sinulta juuri hieman aikaa. Älä liity minun ohjelmaani ja huolehdi ensin henkilökohtaisista asioista. Kun olet valmis sen kanssa, työskentelen kanssasi ilomielin ja näytän sinulle kaiken mitä tiedän.

Mutta jos minulla on aikataulussa tilaa ja luulen voivani auttaa sinua JA haluat työskennellä kanssani voimme siirtyä seuraavaan askeleeseen ja nähdä kasvotusten 1 tunnin ajan.

 

Tämän tunnin aikana minä teen suunnitelman sinulle, jolla voit ylittää esteesi kuin jääkiekkoilija liikenne raivossa ja jota pystyt seuraamaan ihan sama kuinka paljon aikaa muut velvollisuutesi vievät sinulta aikaa kitaran soittamisesta.

 

Ja jos päädymme työskentelemään yhdessä ja teet edes puoliksi yhtä hyvin kuin suurin osa oppilaistani…

 

… Voin lähes luvata – sinä tulet soittamaan kitaraa paremmin kuin ikinä ajattelit pystyväsi vain muutamassa lyhyessä kuukaudessa.

 

Ja ainut asia jota yhä kadut on se, että et aloittanut ennemmin.

 

Kuulostaako hyvältä? Sitten…

Klikkaa tästä ja kerro minulle tämänhetkiset taitosi ja ongelmasi:

(Tämä ei vie pitkää! Älä odota enää)

”20 vuoden päästä, sinä tulet olemaan pettyneempi asioista joita et tehnyt kuin niistä joita teit.” – Mark Twain

 

Ja siinä tavassa jolla järjestin kitaransoittosi, sinulla ei ole mitään hävittävää (jollet odota liian kauan ja kun otat yhteyttä minuun olen kokonaan varattu).

P.S.: Jos täytät arviointi lomakkeen ja näät seuraavalla sivulla, että ole “kokonaan varattu”, älä ota sitä henkilökohtaisesti. Lisään sinut odotuslistalle ja soitan sinulle heti, kun minulla on tilaa aikataulussani.

P.P.S.: Olen opettanut tarpeeksi kauan tietääkseni kuinka vaikeaa ihmisille on aloittaa jotain uutta. Tiedän, että suurin osa aikuisista on aikoja sitten luovuttaneet unelmansa kitaran soitosta. Ja suurin osa jotka lukee tämän sivun, keksivät jonkun tekosyyn viivytellä ja olla tekemättä mitään.

Siksi pidän niiden palkitsemisesta, jotka yhä uskovat itseensä. Ja joilla on roheutta toimia heidän vaiston mukaan.

Joten annan kaikille jotka ottavat minuun yhteyttä NELJÄ ilmaista lukua minun e-kirjastani:

A Collection Of Guitar Wisdom (Kokoelma Kitara Viisautta)

Miksi? Koska tässä kirjassa olen koonnut paljon omaa kokemusta 20 vuoden kitaransoitosta ja tulet löytämään asioita sieltä joita olisin toivonut tietäväni aloittaessani.

Joten jos et halua tulla oppilaaksi kouluuni, tämä on minun lahjani sinulla siinä toivossa, että se palvelee sinua hyvin.

(ja jos haluat lukea koko kirjan, saat sen puoleen hintaan josta saat tietää. Kun olet lukenut ensimmäiset neljä lukua)

Collection Of Guitar Wisdom Book Gold Les Paul
"Olen aivan liekeissä nyt. Näen pientä edistystä joka päivä ja kykenen näkemään ne saavutukset joita on tulossa. Haluan soittaa suosikki kappaleitani ja säveltää musiikkia itse. Tiedän, että minä voin tehdä sitä täällä. Täällä on leppoisa meininki, tämä on mahtavaa. Emme ole kuin opettaja ja oppilas, vaan olemme ystäviä. Suosittelen yksinkertaisesti tulemaan tänne ja kokeilemaan. Sitten voit nähdä itse pidätkö siitä vai et. Minä pidän tästä paljon ja siksi olen täällä."
Student with Black Stratocaster Guitar
Alex (41)
Lääkeri
"Miika auttoi minua paljon esimerkiksi ymmärtämään pentatonisen skaalan ja harmonian, joten tiedän oikeasti mitä soitan ja voin käyttää niitä paljon hyödyllisemmin ja tehokkaammin. Voin todella suositella kitaratunteja täällä, koska täällä on rento ja tuttu ilmapiiri ja se on todella hauskaa. Tunnit ovat monipuolisia ja sopivat toisiinsa."
Student with Hat Guitar with wooden electric guitar marshall amp
Andreas (30)
Insinööri

(Tämä ei vie pitkää! Älä odota enää)

Want to become rock solid with improvising?
Get my FREE eGuide (Yes, FREE free, nothing to buy or hidden offers). Simply fill out the form below and I will send it over to you right away!